Bestel nu met voordeel

Nu dichterbij dan ooit, meld u aan voor 3 feb 2021

Lukt het ons niet om de 35% te halen kan het jaren duren voor we weer in aanmerking zullen komen.

Actie loopt af over

 

 

Voordelen als we nu voor glasvezel kiezen:

 • Geen aansluitkosten
 • Klaar voor de toekomst
 • Gegarandeerde internetsnelheid zowel up als download
 • In veel gevallen betaalt u minder maar krijgt u meer
 • Meer keuzevrijheid aan aanbieders
 • U krijgt €25 EXTRA korting plus het dorp nog eens €50 als u kiest voor Caiway of voor Delta

Delta Fiber Netwerk is de leverancier van de kabel maar het enige wat u hoeft te doen is een contract af te sluiten met een aanbieder zoals u voorheen gewend was bij KPN, Ziggo, Tele2.

Totaalpakketten:

 • Caiway
 • Delta
 • Online.nl

Alleen internet

 • Kliksafe

Voor zakelijke klanten:

 • Helden van nu

Wilt u zelf €25 extra besparen en voor het dorp €50 extra verdienen, kan dat alleen als u een van de twee onderstaande providers kiest en dit doet via de link op deze site.

Hieronder bevindt zich de link naar de keuzewijzer, als u gebruik wilt maken van de korting vergeet dan niet terug te gaan naar deze site en u aan te melden via de bovenstaande buttons anders mist u uw korting.

Keuzewijzer

Er begint gelukkig beweging te komen in het aantal aanmeldingen voor glasvezel. Verschillende dorpsgenoten zijn u al voorgegaan en vertellen wat ze hebben gekozen en waarom:

Wil voorbereid zijn op de toekomst, ook voor onze dochter. Betaal nu € 63,95 voor Ziggo 250 Mb/s met televisie. Straks € 64,00 maar wel veel meer snelheid (400 Mb/s) die ook nog eens gegarandeerd is

Peter Romeijn, huishouden met 2 volwassenen en 1 tiener

Caiway 400 Mb/s + televisie

Wij zitten nu bij KPN met een all-in pakket (Telefoon, TV, Internet en Mobiel), als wij overstappen naar een andere provider zijn wij helaas duurder uit. Maar omdat ik toch glasvezel in mijn woning wil hebben is dit de goedkoopste oplossing. En misschien dat er na het eerste jaar wel een andere aanbieder bij zit die prijstechnisch aantrekkelijk is. Zo niet dan zeg ik na het eerste jaar het abonnement op en heb ik in ieder geval glasvezel in huis.

Sander Wakker, huishouden met 2 volwassenen en 2 kinderen

Caiway 250 Mb/s

We blijven voorlopig bij Ziggo maar willen wel glasvezel in de meterkast voor de toekomst. In plaats van € 650 aansluitkosten ná 3 februari 2021 hebben we nu het goedkoopste abonnement afgesloten voor € 323,40. Dit gaan we niet gebruiken en zeggen we na een jaar ook direct weer op, maar het bespaart ons ruim € 325! Met de korting van Otterlo's Belang besparen we zelfs € 350!

Anoniem, huishouden van 2 senioren

Caiway 100 Mb/s

Ik wil graag een snellere en betrouwbare internetverbinding die wij beiden zonder verstoringen en onderbrekingen tegelijkertijd kunnen gebruiken. Wij hebben nu een 4G-router met een 50Mbit/s up en download snelheid, maar die snelheden worden bij lange na niet gehaald. In onze vorige woonplaats hadden wij glasvezel en gegarandeerd 100Mbit/s up en down. Kostenoverwegingen zijn secundair, maar glasvezel is zeker niet duurder.

René Spaargaren, huishouden van 2 thuiswerkenden

Glasvezel Internet & Televisie Voordelig van Caiway. 100Mbit/s, €52 p/mnd

Ik heb gekozen voor glasvezel omdat dat waarschijnlijk wel de toekomst is en dan kan ik het alvast maar aangelegd hebben. Waarschijnlijk ben ik ook iets goedkoper uit dan met het abonnement wat ik nu heb.

Bep van Santen, alleenstaand, 77 jaar

Caiway Voordelig 100 Mb/s

Door de korting betaal ik over een jaar rond de €60 maar dan heb ik in ieder geval een glasvezelaansluiting mocht ik toch besluiten weer terug te gaan naar mijn oude provider

Maico Ploeg

Caiway 400 Mbit/s, 3 tv's, Ziggo Sport en Eredivisie Live

Als eigenaar van een klein bedrijf is het erg belangrijk om een snelle en stabiele internetverbinding te hebben. Op dit moment heb ik een zakelijk account van Ziggo maar de snelheid en internetverbinding blijven ver achter bij mijn verwachting. Ik geloof ook dat glasvezel een belangrijke rol kan spelen in de toekomst van het dorp, daarom was ik een van de eersten die zich aanmeldde voor een Caiway-account.

Joe Hoey, bedrijf aan huis en gezin met twee kinderen

Caiway - Basic TV, Internet 1 Gbit/s

Als ondernemer in het buitengebied, ver weg in de bossen van Planken Wambuis, hadden we slechts 3 Mbit/s internetsnelheid via een oude telefoonleiding. Een glasvezelaansluiting voor onze groepsaccommodatie, vergaderingen & bijeenkomsten en de pintransacties in de horeca was eerder een "must" dan een mogelijkheid. We zijn er weer helemaal klaar voor! De aansluitingskosten waren een schijntje ten opzichte van een andere vorm van sneller internet, zoals een straalverbinding! Top dus...

Danny Prangsma, in het buitengebied al enkele jaren geleden overgestapt

HeldenvanNu, 50 Mbit/s

 

Glasvezel ambassadeurs


Heb je nog vragen? dan neem contact op met een van onze ambassadeurs.