Inwoner van Otterlo?

Wordt lid van onze Belangenvereniging en denk en doe mee!
Zo creëren we samen draagvlak.

De kosten van het lidmaatschap zijn € 10,- per huishouden en dit wordt jaarlijks automatisch afgeschreven.

Als lid van de Vereniging Otterlo’s Belang bent u van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering die jaarlijks in maart wordt gehouden. Verder kunt u als lid terecht bij het bestuur met uw ideeën en uw voorstellen over bijvoorbeeld het (groen)onderhoud in uw straat, het veiliger van maken van uw woonomgeving, speelplekken voor de jeugd, zorg voor ouderen of over het veranderen van het aanzicht van uw straat of ons dorp. Kortom: alles wat het algemene Belang van Otterlo ten goede komt.

Het bestuur is erg blij met inbreng van haar leden en zal deze zeker meenemen bij het uitwerken van de plannen voor ons prachtige dorp.

Met elkaar zorgen we zo voor een mooi en leefbaar Otterlo!


Uitschrijven? Stuur een mail naar secretaris@otterlosbelang.nl.

Inschrijf formulier:

Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht
Geboortedatum

Privacy

Otterlo’s Belang vindt uw privacy erg belangrijk en zal dan ook zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. U kunt uw gegevens opvragen of laten wijzigen via de ledenadministratie. Wij gebruiken uw gegevens voor onze administratie, om u te informeren over ons werk, om uw steun te vragen voor acties en voor incidentele verzoeken om bijdragen.

Met het doorgeven van uw e-mailadres geeft u Otterlo’s Belang toestemming hiervoor ook uw e-mailadres te gebruiken.

Privacy statement