Veiligheid

Binnen Otterlo wordt gebruik gemaakt van WhatsApp groepen om het aantal woninginbraken te verkleinen en zo het gevoel van veiligheid te verhogen.

Wat willen we bereiken met elkaar?

Door middel van een bericht in een WhatsApp groep kunnen we snel informatie uitwisselen over verdachte situaties en/of personen. Hierdoor wordt het aantal woninginbraken teruggedrongen. Zo houden we Otterlo veilig.

Hoe gaat het in zijn werk?

Per groep is er ruimte voor 40 inwoners uit heel Otterlo die in het bezit zijn van een smartphone met WhatsApp. Iedere groep heeft een beheerder. Ook de dienstdoende wijkagent en de overige beheerders worden toegevoegd aan elke groep en lezen de berichten mee. De deelnemers hoeven niet in dezelfde straat of wijk te wonen.

Hoe meld ik me aan?

Vul het formulier hiernaast in. Let op: vragen met een sterretje moeten worden ingevuld.

Lees de handleiding en voorwaarden goed door want verzenden van het inschrijfformulier betekent dat u hiermee akkoord gaat.
Na uw aanmelding ontvangt u binnen een week een uitnodiging op uw WhatsApp om deel te nemen aan een groep waarvan de naam begint met “Otterlo”, aangevuld met het groepsnummer.

Aanmeldformulier WhatsApp:

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy

Otterlo’s Belang vindt uw privacy erg belangrijk en zal dan ook zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. U kunt uw gegevens opvragen of laten wijzigen via de ledenadministratie. Wij gebruiken uw gegevens voor onze administratie, om u te informeren over ons werk, om uw steun te vragen voor acties en voor incidentele verzoeken om bijdragen.

Met het doorgeven van uw e-mailadres geeft u Otterlo’s Belang toestemming hiervoor ook uw e-mailadres te gebruiken.

Privacy statement